Skip to main content

Trenger du filming med drone?

Vi er godkjent RO1 operatør hos Luftfartstilsynet!

Filefjell, drone, snø, rett vei

Storslagent og vakkert med dronefilm

Droner er et effektivt verktøy for å løfte produksjonskvaliteten på dine filmer. Vi tilbyr utstyr tilpasset dine budsjetter. Trenger du en high-end drone stiller vi med to operatører; en pilot og en fotograf. Når budsjettene er mindre bruker vi en rimeligere drone, der piloten styrer både dronen og kamera. Vi tar også stillbilder og foto i 360 grader.

Ønsker du fint vær på dronebildene? Vi er fleksible og kan rykke ut på kort varsel når været er ideelt. Dronene kan fly i vind opptil 10 meter per sekund. Vi kan også fly i lett snø eller regn, men da er det best å fly bakover, for å unngå vann på linsen.

Med tillatelse fra Luftfartstilsynet

Vi setter sikkerhet i høysetet, og sørger for detaljert planlegging og risikostyring ifølge vår operasjonsmanual.

Med de nødvendige tillatelsene fra Luftfartstilsynet og forsikringer for kommersiell droneflyging er du sikret et problemfritt opptak.

Drone, Inspire 2
Hva slags film trenger du?

Våre Tjenester

Reklamefilmer

Reklamefilmer

Trenger du en reklamefilm for å øke dine salg og øke din lønnsomhet? Film er et svært effektivt virkemiddel. På TV, YouTube, Facebook, LinkedIn eller instagram – vi hjelper deg også med en god distribusjonsstrategi.

Internfilmer

Internfilmer

Trenger du å skape endringer internt i din bedrift? Vi har lang erfaring med å fortelle gode historier som påvirker følelser, engasjerer, skaper stolthet, tillit, lojalitet som endrer adferd.

Visjonsfilmer

Visjonsfilmer

De fleste bedrifter har en visjon som de ønsker å nå, og verdier som skal få dem dit. Men deler dine ansatte disse holdningene? Film er en perfekt måte å formidle dem, på en måte som også treffer de rette følelsene.

Brandingfilmer

Brandingfilmer

Hva driver din bedrift med, og hva står dere for? Hvorfor er dere bedre enn alle andre? Presenter ditt firma med en brandingfilm som gir et imponerende førsteinntrykk, og som knytter de rette følelsene til din bedrift.

Content Marketing

Content Marketing

Content marketing handler om å tilby engasjerende innhold som kundene ønsker og trenger. Ved å hjelpe og informere kunden skapes tillit og bånd til din bedrift. Gjennom film blir innholdet lett å konsumere, og i tillegg får du gitt din virksomhet et ansikt!

Eventfilmer

Eventfilmer

Skal du ha en event? Dokumenter det med en film, så sørger du for å formidle budskapet for et større publikum. Slik får du mer igjen for din investering!

Våre kunder

I 20 år har vi laget lønnsomme, strategiske kvalitetsfilmer for store og små bedrifter.

Klar for å ta det neste steget?

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg og ditt prosjekt!