Skip to main content

VI HAR

FILMFEBER!

Film er et verktøy for bedrifter
Vår Spesialitet

Film – en lønnsom investering

Vår spesialitet er å skape filmer som er gode verktøy for å få ting til å skje. Filmer som kommuniserer både til hodet og hjertet, og som får avgjørelser til å snu i din favør.

Kunnskap

En Velprøvd Metodikk

I over 20 år har vi skapt verdifulle filmer for våre kunder gjennom en velprøvd metodikk med fokus på god research, riktig konsept, ryddig produksjon og effektiv distribusjon.

Samarbeidspartner
Anders, Jørgensen, cinematographer, fotograf, vestfold, tønsberg, regissør, klipper, produsent, film, filmproduksjon, bedrift,

Anders Jørgensen

Produsent, Fotograf & Regissør

Anders har Bachelor i filmproduksjon og bakgrunn fra NRK. Som eier av Feber Film har han over 20 års erfaring med å kommunisere med film for store og små kunder. Ta gjerne kontakt med Anders om du har noen spørsmål om filmproduksjon.
Ola Landsverk, Produsent, Produksjonsleder og Innspillingsleder.

Ola Landsverk

Produsent, Produksjonsleder & Innspillingsleder.

Ola har bakgrunn fra filmproduksjon i Canada og India. Han jobber for Feber Film som produsent, produksjonsleder og innspillingsleder. Her har han vært linjeprodusent for store, utenlandske produksjoner som kommer til Norge, blant annet for Travel Channel, Qatar Airways og Toyota. Ola er en særdeles positiv og løsningsorientert kar som til tider kan trylle frem det umulige på kort tid. Uunnværlig på enhver filmproduksjon.
Produsent, skagerak film, filmproduksjon, monitor, redaktør, vestfold, sandefjord, larvik

Geir Bergersen

Produsent

Geir er tilknyttet Feber Film som produsent. Han har 30års erfaring fra filmbransjen, blant annet fra TV3. Han er også redaktør i fagbladet Monitor, og er styreleder i Vestfold Filmforum.
Simon Tørnvall Andersen, Feber Film, Motion Designer, Fotograf

Simon Tørnvall Andersen

Motion Designer & Fotograf

Simon er utdannet mediegrafiker hos Feber Film, og er nå tilknyttet som freelance motion designer, fotograf og Ronin operatør. Simon er lidenskapelig & dyktig, og det er en glede å ha ham med på settet.
Halstein Larsen, lydmann, feber film

Halstein Larsen

Lydopptak & Lydetterarbeid

Halstein driver Sarg Studio, og er en spesialist i opptakslyd og lydetterarbeid. Med 25 års erfaring fra spillefilmer og et stort antall bedriftsfilmer er han en viktig ressurs for å få våre filmer til å skinne.
Maciej Krawczyk, fotograf, vestfold, tønsberg, photoshop

Maciej Krawczyk

Fotograf & Photoshop Spesialist

Maciej er en av våre faste still-fotografer. Selv om navnet er polsk, er dialekten fra Fredrikstad. Hans stilsikre bilder og enorme Photoshop-skills gjør at han riktignok går under dekknavnet Magic.
paul turner, composer, komponist, spesiallaget musikk, film

Paul Turner

Komponist & Musiker

Paul er basert i London, og er en av våre faste komponister i over 20 år Grunnen er enkel: Musikken hans er treffsikker, og hans spesialskrevne og unike musikk gir våre filmer den riktige følelsen. Han mestrer alle sjangre, fra symfoniorkestre til elektronisk musikk.
Steinar Kaarstein Effektmaker.

Steinar Kaarstein

Effektmaker

Steinar er tilknyttet Feber Film som en av norges beste effektmakere. Han var blant annet ansvarlig for de visuelle effektene på spillefilmen Død snø 1 og 2. Han lager blodeffekter, dukker, kunstige hoder og andre spesialeffekter.
Filmproduksjon, industri, bedrift, plattform, nordsjøen, olje, oljeriket

Er du vår neste lærling?

Lærling 2 år

Vi søker lærling som kvalifiserer til støtte fra Vestfold Fylkeskommune fra høsten 2019. Vi er på utkikk etter elever som ønsker å lære mest mulig i et profesjonelt miljø. Kunnskaper innen grafisk design, motion graphics, visuelle effekter og redigering er et pluss. Vi bruker software som Final Cut X, After Effects og Photoshop. Vi har hatt 3 lærlinger tidligere, og her får du tett oppfølging og unik innsikt i hvordan bransjen fungerer. Send søknad, CV og linker til arbeid til kontakt (at) feberfilm.no
Hva slags film trenger du?

Våre
Filmproduksjonstjenester

Film For Bedrifter

Trenger du hjelp til å kommunisere? Engasjere? Påvirke? Film er et effektivt verktøy for bedrifter og organisasjoner som vil få ting til å skje!

Dronefilm

Droner er et effektivt verktøy for å løfte produksjonskvaliteten på dine filmer. Vi tilbyr utstyr tilpasset dine budsjetter.

Utleie av filmproduksjons utstyr

Feber Film tilbyr både fiksjon og kommersiell filmproduksjon til produsenter. Vi leverer enkeltdeler eller komplette produksjoner med høy kvalitet, til rett tid, tilpasset ditt budsjett.

Klar for å ta det neste steget?

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg og ditt prosjekt!