Skip to main content

Grensesprengende foredrag

Engasjerende foredrag om store spørsmål og som gir ny innsikt i menneskelig utvikling og retning.

OM FOREDRAGSHOLDEREN

Filmskaper Anders Brekke Jørgensen har jobbet med tusenvis av mennesker på hundrevis av filmer der målet er å skape endring og påvirke beslutninger gjennom å kommunisere følelser.

I dette lyset blir det viktig å få innsikt i den menneskelige psyke og utvikling for å kunne kommunisere bedre. For hvordan skapes vår virkelighet?

For å forstå andre må du først forstå deg selv, være villig til å sette spørsmålstegn med alt, og være åpen for at du tar feil.

Foredragene kan holdes på norsk eller engelsk.

Anders, Jørgensen, cinematographer, fotograf, vestfold, tønsberg, regissør, klipper, produsent, film, filmproduksjon, bedrift,

THE CHIMP PARADOX

Vil du få mer kontroll på følelsene dine? The Chimp Paradox modellen fra Professor Steve Peters forklarer på en enkel måte hvordan ulike deler av hjernen jobber sammen. Ved å forstå de mentale prosessene som ligger bak enhver impuls fra kroppen – får du større kontroll, demper konflikter i deg og i møte med andre.  Modellen forklarer hvordan “din indre ape” skaper sinne, frustrasjon, uønsket og ubevisst adferd i livet ditt. Men du kan ta styringen selv – hvis du forstår apen din bedre!

Fordraget kan tilpasse for idrettsutøvere som ønsker å takle følelser under trening og kamp.

Varighet: ca 45min.

HVORDAN BESKRIVE DET UBESKRIVELIGE?

Finnes det alternative måter å se verden på? En mer fundamental måte?
Kan man oppdage den ved å dekonstruere sinnets operativsystem?
For kanskje å finne svaret på det viktigste spørsmålet av alle:

Hva faen er det vi driver med egentlig?

Anders B. Jørgensen er en filmskaper som liker å gå dypt.
Er det et DJ sett? Et foredrag? En performance?
Ikke godt å si.

Bli med på en eksistensiell reise, satt til et lydbilde av mørk elektronika

Anders Jørgensen foredrag performance dj sett konsert promo
GRAFE

SPIRAL DYNAMICS

Det har levd billioner av mennesker før oss. Gjennom deres psykologiske og samfunnsmessige utvikling, har de gjort noen felles feil. Ved å bruke modeller som Spiral Dynamics til å sette alle eksisterende erfaringer i system, kan vi lære av deres feil. Innsikt i modellen vil akselerere evolusjonen, hjelpe oss til å bli bedre mennesker og utvikle en fredfullt samfunn på jorden.

Modellen kan være kontroversiell både for religiøse og for ateister, konservative og sosialister. Men samtidig gir den en mulighet for å forstå hverandre.

Varighet: ca 60min. Kan tilpasses opp og ned i lengde.

Pris: 4500,-

Idelle organisasjoner kan ta kontakt for muligheten til å få foredraget gratis.

DET UTENKELIGE - SSA

Fagfilmen “Det utenkelige” er laget for Stendi av Feber Film, og tar for seg et vanskelig og vondt tema. Rundt 90 % av seksuelle overgrep mot barn begås av noen som allerede har en relasjon til barnet. Men det mange ikke vet, er at mellom 30-50 % av overgrepene mot barn begås av – andre barn*.

Hvem er disse barna, og hvordan kan vi hjelpe dem med å forhindre problematisk eller skadelig seksuell atferd (SSA)?

Foredraget inkluderer filmvisning på 50 minutter, og 30 minutter presentasjon av prosessen bak filmen av regissør Anders Brekke Jørgensen. Foredraget passer for alle over 16 år, og spesielt for alle som jobber med eller har barn.

Varighet: ca 80min. Pris: 4900,-

Idelle organisasjoner kan ta kontakt for muligheten til å få foredraget gratis.

Klar for å ta det neste steget?

BESTILL FOREDRAG HER!

Hva slags film trenger du?

Våre Tjenester

Reklamefilmer

Reklamefilmer

Trenger du en reklamefilm for å øke dine salg og øke din lønnsomhet? Film er et svært effektivt virkemiddel. På TV, YouTube, Facebook, LinkedIn eller instagram – vi hjelper deg også med en god distribusjonsstrategi.

Internfilmer

Internfilmer

Trenger du å skape endringer internt i din bedrift? Vi har lang erfaring med å fortelle gode historier som påvirker følelser, engasjerer, skaper stolthet, tillit, lojalitet som endrer adferd.

Visjonsfilmer

Visjonsfilmer

De fleste bedrifter har en visjon som de ønsker å nå, og verdier som skal få dem dit. Men deler dine ansatte disse holdningene? Film er en perfekt måte å formidle dem, på en måte som også treffer de rette følelsene.

Brandingfilmer

Brandingfilmer

Hva driver din bedrift med, og hva står dere for? Hvorfor er dere bedre enn alle andre? Presenter ditt firma med en brandingfilm som gir et imponerende førsteinntrykk, og som knytter de rette følelsene til din bedrift.

Content Marketing

Content Marketing

Content marketing handler om å tilby engasjerende innhold som kundene ønsker og trenger. Ved å hjelpe og informere kunden skapes tillit og bånd til din bedrift. Gjennom film blir innholdet lett å konsumere, og i tillegg får du gitt din virksomhet et ansikt!

Eventfilmer

Eventfilmer

Skal du ha en event? Dokumenter det med en film, så sørger du for å formidle budskapet for et større publikum. Slik får du mer igjen for din investering!

Våre kunder

I 20 år har vi laget lønnsomme, strategiske kvalitetsfilmer for store og små bedrifter.