Skip to main content

Film er et effektivt verktøy for å påvirke!

I 20 år har vi laget lønnsomme, strategiske filmer for store og små bedrifter.

Reklamefilm Tønsberg

Film er et effektivt verktøy.

For film blir sett. Det formidler, engasjerer og skaper oppmerksomhet.

Gjennom å fortelle gode historier som treffer følelser, kan du endre holdninger, adferd og avgjørelser i din favør: Skap tillit og kjøpelyst blant kundene, og stolthet og engasjement hos de ansatte.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Feber Film holder til i Tønsberg, Vestfold, og leverer enkeltdeler eller komplette filmproduksjoner med høy kvalitet, til rett tid, tilpasset ditt budsjett. Vi er med hele veien fra idé til publisering.

Ved å bruke et produksjonsselskap som ikke bare produserer profesjonelle filmer, men som også forstår branding, strategiske prosesser, markedsføring og omdømmebygging, sikrer du et godt filmprosjekt som treffer.

Bedriftsfilm i Vestfold
Hva slags film trenger du?

Sammen finner vi et konsept som gir effekt

Reklamefilmer

Reklamefilmer

Trenger du en reklamefilm for å øke dine salg og øke din lønnsomhet? Film er et svært effektivt virkemiddel. På TV, YouTube, Facebook, LinkedIn eller instagram – vi hjelper deg også med en god distribusjonsstrategi.

Internfilmer

Internfilmer

Trenger du å skape endringer internt i din bedrift? Vi har lang erfaring med å fortelle gode historier som påvirker følelser, engasjerer, skaper stolthet, tillit, lojalitet som endrer adferd.

Visjonsfilmer

Visjonsfilmer

De fleste bedrifter har en visjon som de ønsker å nå, og verdier som skal få dem dit. Men deler dine ansatte disse holdningene? Film er en perfekt måte å formidle dem, på en måte som også treffer de rette følelsene.

Brandingfilmer

Brandingfilmer

Hva driver din bedrift med, og hva står dere for? Hvorfor er dere bedre enn alle andre? Presenter ditt firma med en brandingfilm som gir et imponerende førsteinntrykk, og som knytter de rette følelsene til din bedrift.

Content Marketing

Content Marketing

Content marketing handler om å tilby engasjerende innhold som kundene ønsker og trenger. Ved å hjelpe og informere kunden skapes tillit og bånd til din bedrift. Gjennom film blir innholdet lett å konsumere, og i tillegg får du gitt din virksomhet et ansikt!

Eventfilmer

Eventfilmer

Skal du ha en event? Dokumenter det med en film, så sørger du for å formidle budskapet for et større publikum. Slik får du mer igjen for din investering!

Våre kunder

I 20 år har vi laget lønnsomme, strategiske kvalitetsfilmer for store og små bedrifter.

Klar for å ta det neste steget?

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg og ditt prosjekt!